loading

Individualni treninzi

Znanje i iskustvo vrhunskog trenera dovešće vas do cilja brzo i efikasno. Preporučujemo vam trening prilagođen i dizajniran vašim fizičkim karakteristikama, potrebama i ciljevima. Ova vrsta saradnje predstavlja najkvalitetniji stručni rad koji možete sebi priuštiti, uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o vašem treningu.
U posebno izdvojenom prostoru, prijatnom ambijentu i intimnoj atmosferi, omogućeni su najkvalitetniji uslovi za visokostručni pristup i maksimalnu predanost svakom pojedincu koji se odluci za ovakav koncepta treniranja.
Na osnovu detaljnih dijagnostičkih analiza i pregleda, kroz koje se upoznajemo sa trenutnim stanjem organizma, pristupa se procesu sistematičnog planiranja i realizacije programa fizičkog vežbanja. Treningom upravljaju stručna lica koja vode računa o vašem vežbanju i svakom detalju propisanog programa. Kroz ovakav oblik rada i adekvatnu ishranu, koja predstavlja nezaobilazan segment našeg sistema, moguće je na efikasan, zdrav i trajan način doći do željenih rezultata.

Join Now

_