loading

Samostalno vežbanje

Nudi mogućnost samostalnog rada i slobodu u kreiranju treninga. Ovaj vid vežbanja je namenjen iskusnijim vežbacima, dok početnicima stojimo na usluzi u pružanju saveta i smernica za pravilnu i bezbednu upotrebu sprava i efikasno upravljanje treningom.
Članovi Fitnes centra Tref na raspolaganju imaju mogucnost korišcenja kardio zone sa teretanom.
Kardio zona – pruža uslugu upotrebe velikog broja različitih kardio jedinica (trake za trčanje, bicikl, trenažeri, arc trainer-i,kros trainer-i, steperi…) vodećih svetskih proizvođača, kao što su: Technogym, LifeFitness, Matrix, Cybex, Precor, Concept. Ovaj vid treniranja utiče na poboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti organizma (jačanje funkcije srca, pluca i krvnog protoka) kao i na otklanjanje suvišnih kilograma koji ugrožavaju zdravlje i estetski izgled.
Teretana – prostor sa slobodnim tegovima i spravama sa opterećenjem zadovoljiće i one najzahtevnije. Vežbanje sa opterećenjem dovodi do razvoja i uvećanja mišićnog tkiva i naravno snage, čime direktno utičemo na preoblikovanje fizičkog izgleda. Rad na mašinama vrhunskih svetskih brendova (Technogym, Nautilus, Hammer Strength, Matrix) upotpuniće efikasnost vašeg treninga.

Join Now

_